Generell informasjon

Postadresse
POLYGRUNER CONSULT
Øvre vargvei 31
3124 TØNSBERG

E-post
Tlf 90 52 38 37

Kartbeskrivelse

Spec utstyr

Med økende globalisering og strenge krav til prosjektøkonomi, ender mange ordre i fjerne himmelstrøk.  Våre underleverandører i Kina og Malaysia setter pris på den innsats vi legger i å spesifisere konstruksjonen i detalj.  Konstruksjonsunderlaget leveres på et standardisert CAD-format som gjør at faren for feil ellimineres samtidig som at tilbudsprosessen går på 2-3 dager.  Valg av leverandør baseres på vår kjennskap til kundens krav, risiko-aspekt og de ulike leverandørenes kompetanse og utstyr.

  

Siden verktøyløsningen påvirker flere egenskaper ved sluttproduktet, er det gunstig å verifisere effekten av kritiske valg som gjøres tidilig i verktøy-konstruksjonen.  Bildet viser hvordan et alternativt innløpssystem vil fylle et formverktøy.

Likeledes benyttes datasimulering i utvikling og kostnadsanalysen rundt produksjon.  Vi innhenter tilbud fra kjente støperibedrifter i Norge basert på vår kunnskap om ditt plastprodukt, verktøyløsning og forventet syklustid.  I mange tilfeller vil f.eks. en mer avansert kjøling/temperering av formverktøyet gi en merkbart kortere syklustid, noe du som kunde vil merke på stk-prisen.

 

Produktet til høyre viser en kompleks plastkonstruksjon bestående av tilsammen 9 komponenter.  Alle delene støpes i verktøy fremstilt i Malaysia.  Selve støpingen skjer med sprøytestøping i Norge med bruk av kvalitetsformer i seigherdet stål.  Etter montasjen blir hele konstruksjonen lakkert og deretter trykt sort i midten.  3 av knappene er også gravert med laser-erosjon slik at nattbelysning slipper gjennom.

 

Søk

Bilder